Algemeen

Talentstroom Music Stage bezoekt Waylon in de Neushoorn

Voor de leerlingen van de talentstroom Music Stage was afgelopen vrijdag een avond om nooit te vergeten. In plaats van de voetbalwedstrijd Nederland - Frankrijk te volgen, kozen deze jonge muziekliefhebbers voor een concert van Waylon in de Neushoorn in Leeuwarden.    Door: Anne Martin Koree

Voor velen was dit hun allereerste concertervaring. Er werd dan ook flink rondgekeken in het mooie poppodium. Het podium was afgeladen met mooie gitaren, versterkers, keyboards en een prachtig drumstel! Uiteindelijk hadden de meeste leerlingen een plekje gevonden op het balkon waar ze mooi zicht hadden op de show.

De afgelopen weken hadden de leerlingen tijdens de lessen hard gewerkt aan hun eigen versie van "Outlaw in 'Em," het nummer waarmee Waylon in 2018 het Eurovisie Songfestival veroverde. Na heel veel andere liedjes kwam de hit voorbij, een feest van herkenning voor de leerlingen. Het nummer komt live nog krachtiger uit de verf dan op de plaat en er werd zichtbaar genoten van de toffe gitaarsolo’s. 

Na afloop werd er nog even een setlist gescoord en een bezoek aan de grote gele M maakte de avond helemaal af