Algemeen

Tennis en Padel Stiens opent seizoen met Hallo Jumbo Kooistra Toernooi

Zaterdag 23 maart jl. was er weer een mooi evenement op het Park van Tennis en Padel vereniging Stiens. Het “Hallo Jumbo Kooistra start van het seizoen 2024 toernooi” waarbij er mooie prijzen te winnen waren. Deze zijn ook dit jaar weer volledig gesponsord door supermarkt de Jumbo in Stiens

Fotograaf: Eddy Koopal

De weersomstandigheden waren zeer wisselvallig en het waaide behoorlijk. Maar daar lieten de deelnemers zich niet door afschrikken. Het waren spannende partijen met aan zowel Tennis- als Padelzijde enthousiaste deelnemers. 

Na afloop vond er in het clubgebouw onder het genot van een hapje en drankje, de prijsuitreiking plaats. Tennis: 1e prijs Ed Baakman, 2e prijs Symen Buruma en de 3e prijs was voor Jaap Overeem. De aanmoedigingsprijs was voor Jenny de Jager.

Bij Padel was de eerst prijs voor Peter de Blaauw, 2e prijs voor Patricia Butin Bik en de 3e prijs voor Esmaa Hasnaoui. Ook hier een aanmoedigingsprijs voor Marte van der Zwaag.

De foto is voorafgaande aan het toernooi genomen zodat nog niet alle winnende deelnemers hun prijs vast houden. Tevens was er de prijsuitreiking van de populaire en altijd gezellige Wintertenniscompetitie