Algemeen

Thom's Motorcycle Garage: Dé Bestemming voor Motorliefhebbers

STIENS - Sinds zijn vestiging op Seefûgel 5C in Stiens op 1 oktober 2023 heeft Thom's Motorcycle Garage zich snel gevestigd als dé bestemming voor motorliefhebbers in de regio. Met een indrukwekkend curriculum van zes jaar in het vak en een eerste motorfiets technicus diploma op zak, biedt Thomas Haagsma een scala aan services voor alle motorliefhebbers.

Thomas, een doorgewinterde motorfanaat, heeft zijn ambacht verfijnd door eerst elders ervaring op te doen voordat hij in augustus 2023 besloot om zelfstandig te worden. Zijn passie voor motoren en zijn toewijding aan vakmanschap zijn de drijvende krachten achter Thom's Motorcycle Garage.

Het garagebedrijf biedt een uitgebreid assortiment diensten aan, waaronder onderhoud, reparatie en diagnose voor alle typen motoren. Thom's Garage is gespecialiseerd in Europese motoren, waaronder gerenommeerde merken als KTM, Aprilia, Ducati, Triumph en BMW. Bovendien biedt Thom's Garage raceservice aan, waarbij ze circuitmotoren opbouwen en onderhouden voor motorraces.

Een van de onderscheidende kenmerken van Thom's Garage is de haal- en brengservice, die het gemak voor klanten maximaliseert. Van regulier onderhoud zoals olieverversing, filtervervanging en remcontrole tot gespecialiseerde bandenservice met aandacht voor bandenspanning, balans en inspectie, Thom's Garage staat garant voor hoogwaardige zorg voor elke motorfiets.

Thomas zijn expertise strekt zich uit tot diagnose en reparatie van problemen, met een focus op snelle en nauwkeurige oplossingen. Bovendien biedt Thom's Garage aanpassingen aan voor betere prestaties, brandstofefficiëntie en afstemming op de individuele rijstijl van elke klant.

Met het motorseizoen voor de deur, spoort Thomas motorrijders aan om hun motor klaar te maken voor de open weg. Naast mechanische diensten biedt de garage ook een grondige reinigings- en poetsdienst om de motor in topconditie te houden.

Voor motorrijders die hun voertuig veilig en droog willen stallen, biedt Thomas een oplossing. Klanten kunnen hun motor gedurende het hele jaar veilig stallen bij Thom's Motorcycle Garage in Stiens. Deze service is met name handig voor motorrijders die hun voertuig tijdens het winterseizoen niet gebruiken.

Bij Thom's Motorcycle Garage staat de klant centraal. Thomas begrijpt dat elke motorrijder unieke behoeften heeft, en zijn garage biedt persoonlijke aandacht en oplossingen die aan die eisen voldoen. Of het nu gaat om regulier onderhoud, gespecialiseerde reparaties of opslagfaciliteiten, bij Thom's Motorcycle Garage kunnen motorliefhebbers rekenen op professionele zorg en uitmuntende service.

Voor meer informatie en om een afspraak te maken, kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Thom's Motorcycle Garage via telefoonnummer 06 29 14 87 72, info@thomsgarage.nl of een bezoek brengen aan de locatie op Seefûgel 5C in Stiens.

Met Thom's Motorcycle Garage zijn motorrijders verzekerd van hoogwaardige zorg en aandacht voor hun geliefde tweewielers