Algemeen

Tuinconcert van Koester op Anne-Famkes Pleats

Op 29 mei is het weer tijd voor een lazy sunday in de tuin van Anne-Famkes Pleats en deze keer met een optreden van Koester! 

Koester speelt Nederlands- en Engelstalige nummers die door de bewerkte akoestische arrangementen en driestemmige samenzang jong en oud weten te raken. De toegang is gratis en je geeft achteraf wat je het waard vindt. De band speelt tussen 14.00-17.00 uur. 

Anne-Famkes Pleats is een ijs- en theetuin gelegen aan het eind van de Wurgedyk van Stiens direct aan de Dokkumer Ee. De boerderij is de afgelopen jaren flink verbouwd en inmiddels vind je achterin de schuur een knusse ruimte wat aandoet als een grote woonkamer.  Je kunt hier kiezen uit meer dan 12 soorten schepijs maar je kunt er ook terecht voor een goeie bak koffie, cappuccino, verse thee en zelfs een borrel. Anne-Famkes Pleats is open op donderdag t/m zondag van 11.00-18.00 uur. 

Naast een ijs- en theetuin willen de eigenaren bijzondere ontmoetingen realiseren. Dit doen ze o.a. door het organiseren van de sociale eetkamer, de eerst volgende is 15 juni en door andere kleinschalige evenementen zoals ‘gratis’ concerten die voor iedereen toegankelijk zijn. Op annefamkespleats.frl staat een agenda met alle events, hier komen ook nog regelmatig nieuwe evenementen bij