Algemeen

Tweede verkooppunt voor cadeaukaart Stiens

Begin februari is de nieuwe Cadeaukaart Stiens geïntroduceerd door Ondernemersvereniging Leeuwarderadeel (OVL) als onderdeel van het concept ‘Verrassend Veel Stiens’. 

Aangemoedigd door het eerste succes is er naast de Bruna winkel nu een tweede verkooppunt in het dorp; de Primera aan het dorpsplein. De kaart is daarnaast ook op steeds meer plekken te verzilveren.

 

Sympathiek om te geven

Gemak is de sleutel tot het succes van de cadeaukaart. Daarom is er gekozen voor een extra verkooppunt in het dorp. Het past bovendien in het oorspronkelijke idee om ondernemers in de regio een zetje in de rug te geven. Iets dat door consumenten overigens ook goed gewaardeerd wordt. De waarde van de kaart is vrij te kiezen tussen Ä 7,50 en Ä100,- en blijft twee jaar geldig. De cadeauverpakking maakt hem extra leuk om te geven, bijvoorbeeld samen met een bloemetje of een ander aardigheidje.

 

Favoriet om te krijgen

De cadeaukaart is inmiddels op zo’n 30 adressen in Stiens in te leveren. De diversiteit daarvan heeft de stichting achter de kaart positief verrast. Van de bakker en de slager tot dierenspeciaalzaak, fietsenwinkel, edelsmid, horeca en kapsalons. Feit dat het bedrag op de kaart niet ineens uitgegeven hoeft te worden maakt het voor bedrijven ook makkelijker om in te stappen. Meest recent heeft Sup & Kano verhuur Stiens zich aangesloten, ook prima geschikt voor een sportief uitje dus! Deelnemers zijn te herkennen aan de posters en (raam)stickers, het volledige overzicht en alle uitleg over de werking van de kaart staat op www.stiens.frl/cadeaukaart