Algemeen

Uniek beweegcentrum van start in St. Annaparochie

Vanaf 1 september is er een nieuw beweegcentrum in St. Annaparochie. Nee, niet een alledaags sportcentrum, maar één met een uniek karakter vandaar ook de naam Beweegcentrum Uniek. 

Gerry Bleeker gaat na 25 jaar bewegingsonderwijs haar eigen weg inslaan en zich richten op kinderen en volwassenen die andere wensen en behoeften hebben.

Er kan op diverse manieren gesport worden; in klein groepsverband, individueel of bijvoorbeeld ouder-kind. In de eigen oefenruimte te St. Annaparochie zijn er volop mogelijkheden om het sport en beweegprogramma vorm te geven. Maar op locatie bij een deelnemer thuis, of een locatie buiten behoort allemaal tot de opties. 

Door middel van sporten en bewegen leggen we een transfer naar de dagelijkse praktijk. Waar loop je tegenaan, waar wil je graag aan werken? Gerry is geïnteresseerd in het waarom en kijkt wat er nodig is om het aan te pakken en hoe het verschil gemaakt kan worden. Het sportaanbod/programma wordt per individu samengesteld. 

Aan welke andere wensen of behoeften kun je dan denken? Aanpassingen die gedaan moeten worden in verband met diabetes, adhd, autisme, dementie, syndroom van down, lichamelijke of geestelijke beperkingen, herstellen van corona, afvallen, aankomen, te weinig zelfvertrouwen, etc. Maar ook achterstanden in vakken op school kunnen door middel van bewegend leren worden beperkt.

Gerry houdt van de veelzijdigheid van sporten en ziet en ervaart wat voor voordelen dat met zich meebrengt en helpt anderen graag op weg naar te zijn wie je wilt en zijn of haar doelen te behalen door middel van kleine stapjes in een ongedwongen en relaxte sfeer. 

Woensdag 1 september starten we met de 8-weekse weerbaarheidscursus voor kinderen en jeugd en met de bokszaktrainingen voor kinderen en jeugd. Voor alle kinderen die een extra steuntje in de rug nodig hebben om het nieuwe schooljaar vol zelfvertrouwen te kunnen beginnen. Aanmelden voor een gratis proefles kan via de website of via 0657557124. Daarnaast is er voldoende mogelijkheid om een eigen trainingsdag of tijd af te spreken.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.beweegcentrumuniek.nl en neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken