Algemeen

VerpleeghuisVoordeel: financieel gezond in het verpleeghuis

Woont uw partner in een verpleeghuis? Dan laat u waarschijnlijk geld liggen. Veel senioren met een partner in een verpleeg- of verzorgingshuis weten niet wat er financieel allemaal mogelijk is. Hierdoor lopen ze jaarlijks tot wel € 20.000 mis.

Gina Kingma is financieel planner bij Zicht op Geld en heeft zich gespecialiseerd in het optimaliseren van geldzaken voor senioren met een partner in een zorginstelling. Gina: “Toen mijn schoonmoeder in een verpleeghuis kwam, ben ik in de financiën van mijn schoonouders gedoken. Ik heb ontdekt dat er verstopt voordeel is en dat veel mensen daar niets van weten. Dat vond ik zo onrechtvaardig dat ik een aparte dienst binnen mijn bedrijf heb opgezet: VerpleeghuisVoordeel”.

Krijgen waar je recht op hebt
Sindsdien helpt Gina senioren met een partner in een zorginstelling te krijgen waar ze recht op hebben en zorgt ze ervoor dat ze niet teveel betalen. Inmiddels adviseert ook Simon Middendorp over VerpleeghuisVoordeel. Persoonlijk contact is hierbij heel belangrijk. Simon: “Onze klanten zitten in een emotionele periode met zorgen om hun partner. Dan willen ze eigenlijk niet aan geldzaken denken, maar toch is het belangrijk. Wij begrijpen dit en ondersteunen onze klant hierin. Met het financiële voordeel wat we regelen, komt er financiële rust. Dat is heel belangrijk in zo’n periode.”

Het begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij de klant thuis. Als de klant nieuwsgierig is geworden naar zijn mogelijke voordeel, dan worden de berekeningen gemaakt. Het gevonden voordeel wordt vervolgens helemaal voor de klant geregeld. Dat is allemaal onderdeel van de service.  

Wat kost me dat?
Er wordt gewerkt op basis van ‘no cure no pay’. Dus alleen als er voordeel is betaalt de klant een vergoeding. Het voordeel voor de klant is altijd groter dan deze vergoeding.

Benieuwd hoe groot uw voordeel is? Neem contact op met Zicht op Geld via www.verpleeghuisvoordeel.nl.

Bekijk  de advertentie op pagina 14 van de Stienser.