Algemeen

Verrassend Veel Stiens nu ook online

De uitrol van het concept ‘Verrassend Veel Stiens’ van Ondernemersvereniging Leeuwarderadeel (OVL) begint serieus vaart te maken. Na de vlaggen en de bewegwijzering in de frisse nieuwe huisstijl is onlangs de website Stiens.frl gelanceerd. 

Deze richt zich op de promotie van het dorp onder (nieuwe) bewoners, toeristen en bijvoorbeeld woningzoekenden. Naar verwachting zal het ook een belangrijk portal zijn voor inwoners van omliggende dorpen. 

Stiens.frl is op initiatief van Ondernemersverenging Leeuwarderadeel (OVL) opgezet en zal hét virtuele visitekaartje van ondernemend Stiens worden met een overzicht van activiteiten en de voorzieningen in het dorp. De website is ingedeeld met de hoofdstukken ‘Zien & Doen’, ‘Winkelen & Ondernemen’, ‘Wonen & Werken’, praktische informatie over Stiens en een agenda. De website is volgens de nieuwste inzichten opgebouwd met volop ruimte voor foto’s en een prettige gebruikerservaring op mobiel.

 

Handige online bedrijvengids

Onderdeel van het nieuwe portaal is een online bedrijvengids van Stiens. Aan de hand van slimme filters (winkels, horeca, zakelijke dienstverlening, zorg & welzijn en zo meer) kunnen bezoekers snel een geschikte dienstverlener in het dorp vinden. Er wordt hard aan gewerkt om alle ondernemers van Stiens in deze gids te benoemen. Bent u ondernemer in Stiens en staat u nog niet in deze bedrijvengids? Kijk dan voor meer informatie op Stiens.frl/bedrijvengids of vraag de informatieve (digitale) brochure op via info@stiens.frl.

 

Er zal veel promotie worden gemaakt om dit nieuwe portaal voor Stiens in beeld te brengen bij de doelgroep. Maar de kracht zit in de ‘community’. “We willen zoveel mogelijk ondernemers met een volledige vermelding in deze nieuwe bedrijvengids opnemen zodat het ook echt een complete en betrouwbare bron van informatie zal zijn voor iedereen die iets zoekt in het dorp,” aldus Renze Broekens van OVL.

 

Volg Stiens.frl via social media

Naast de website krijgt Facebook.com/Stiens.frl een nieuwe impuls en is Instagram.com/Stiens.frl gelanceerd. Zeker de moeite waard om deze vanaf nu te gaan volgen! Over de inzet van advertenties en wervende on- en offline campagnes wordt al nagedacht. Via de website kunnen mensen zich per direct abonneren op de digitale nieuwsbrief om zo op de hoogte gehouden te worden van interessante weetjes, nieuwe bedrijven, activiteiten etc. van commercieel Stiens. “We gaan ons met deze nieuwe kanalen maximaal inzetten om het ondernemende dorp Stiens nog verder te versterken, ” zo besluit Renze