Algemeen

Voorjaarseditie Beleefdag Stiens

Op zaterdag 20 april is er voor jong en oud weer een gezellige ‘Beleefdag’ in het centrum van Stiens. Veel winkeliers organiseren dan iets extra’s voor hun klanten. 

Zo laten ambachtelijke ondernemers wat meer zien van hun vak en kun je het resultaat meteen proeven. Er zijn daarnaast leuke aanbiedingen, de horeca serveert volop lekkers en er is live muziek in het centrum.

Het is inmiddels een goede traditie van de Stienser ondernemers om elk half jaar samen met de Ondernemersvereniging Leeuwarderadeel (OVL) de krachten te bundelen. 

Zo kan iedereen zelf ervaren hoe verrassend veel Stiens te bieden heeft. Dit jaar doen er ook enkele ondernemers van buiten het directe centrum mee. Een welkome ontwikkeling die past binnen het beleid van OVL om lokaal ondernemerschap breed op de kaart te zetten.

 Bezoekers aan het dorp waarderen de gastvrijheid, de klantgerichtheid en de persoonlijke aandacht zo heeft de ervaring geleerd. 

Zelf ervaren wat dit ondernemende dorp in huis heeft? Kom dan gezellig op zaterdag 20 april tussen 10.00 en 17.00 uur naar de Beleefdag in het centrum van Stiens