Algemeen

Westra Tweewielers levert hoofdprijs voor online bingo S.C. Stiens

Een prachtige fiets met een even prachtig fietskrat. Dat is een van de hoofdprijzen van de online nieuwjaarsbingo georganiseerd door S.C. Stiens. De prijs is ter beschikking gesteld door Westra Tweewielers en heeft een totaalwaarde van  726,50 euro.

Roland Pijpker van de Stienser fietsenzaak: ‘Juist in coronatijd is verbondenheid  belangrijker dan ooit. Als lokale ondernemer snap ik dat als geen ander.  We weten welke rol een plaatselijke voetbalclub daar bij speelt, ook al ligt het sporten nu helaas stil. Daarom heb ik geen moment getwijfeld om mee te werken aan deze geweldige actie! ’ 

De bingo van S.C. Stiens wordt op 9 januari om 20.00 uur live uitgezonden via het YouTube-kanaal van de voetbalvereniging en iedereen die dat wil, kan de trekking online volgen. Op een nader te bepalen tijdstip overhandigt Pijpker daarna de fiets aan de gelukkige winnaar of winnares. 

‘We hopen uiteraard op een overweldigende deelname aan deze actie, zodat-ie vooral voor S.C. Stiens ‘bingo’ is!’ zo besluit Pijpker.

De bingokaarten zijn tot 9 januari 17.00 uur onder meer te koop via een doorklik op de Facebookpagina van Westra Tweewielers