Algemeen

Winnares Hollands Next Top Model 2016 Akke Marije onthult 2e editie parfum: ‘Pure by Akke Marije’

De Friese boerendochter uit Bornwird die er in 2016 met de titel vandoor ging bracht toen ook haar 1e parfum uit: ‘It’s Me Akke Marije’. Sindsdien is ze fulltime bezig met modellenwerk en lanceert ze bijna vier jaar later haar 2e parfum: ‘Pure by Akke Marije’. 

Oso Couture: jurk,  fotografe: Evelynn Koolstra, Jannie Bosma: haar en make-up.

Na het eerste succes besloot Akke Marije een 2e editie te ontwikkelen. “Ik kreeg nog bijna iedere dag 2 à 3 berichtjes met de vraag of It’s Me nog ergens verkrijgbaar was of dat het ergens besteld kon worden, toen dacht ik, hier moet ik iets mee!” Ze is van voren af aan begonnen met de ontwikkeling. Van de ingrediënten van het parfum tot de vorm van de fles, alles heeft ze zelf samengesteld. “En nu maar hopen dat iedereen het net zo lekker en mooi vindt als ik, haha!” 

 

“Het modellenwerk gaat snel en flitsend, het draait allemaal om het perfecte plaatje en social media begint een steeds belangrijkere rol te spelen. We houden continu bij wat iedereen aan het doen is, we zijn aan het vergelijken maar vooral aan het volgen. Is dat waar het nu echt om gaat? Nadoen, kopiëren en imiteren om erbij te mogen horen? Het is misschien de meest veilige weg maar is het niet veel belangrijker om jezelf te zijn ongeacht wat de rest doet? Tegenwoordig vergt het bijna lef om niet met de massa mee te gaan.” Pure staat voor authenticiteit en dichtbij jezelf durven blijven. Omarm wie je bent en besef, je bent als geen ander. “Vandaag de dag hebben veel jonge meisjes maar ook volwassen vrouwen last van onzekerheid of in sommige gevallen zelfs een negatief zelfbeeld. In HNTM leerde ik dat je juist het verst komt door gewoon jezelf te blijven. Dit is dan ook een grote inspiratie geweest voor het ontwikkelen van dit parfum.”

 

Pure is bloemig en fris met ingrediënten als orchidee, rozenhout, bergamot, sinaasappel en jasmijn. Pure is een kwalitatieve eau de parfum met een lichte geur die past bij elke gelegenheid. Heerlijk om de dag mee te beginnen of juist ’s avonds naar een feestje. Pure leent zich voor ieder moment van de dag en beklijft na eenmalig aan te brengen. Door het elegante en verfijnde karakter van PURE kan het parfum worden gedragen door zowel jonge tieners als volwassen vrouwen.  Pure is vanaf 15 juni verkrijgbaar in Etos en in de Friese winkelketen de Sake Store