Algemeen

Zaterdag 18 juni 2022: 12e Truckfestival Burdaard

Vrijdag middag/avond zullen de eerste vrachtwagens binnen komen rijden op het festivalterrein te Burdaard. V.a. 19.00 uur zal  in de feesttent DJ Dicky, tot 22.30 u. gezellige muziek voor ons draaien. Natuurlijk bent u als bezoeker dan ook hartelijk welkom, entree, zoals gewoonlijk is GRATIS.

Zaterdag 18 juni 2022 staat het evenemententerrein in Burdaard weer  vol met glimmende vrachtwagens, oldtimers vrachtwagens, telescoopkranen, marktkramen.

Veel kinderattracties zoals, Mini mini kraan draaien, luchtkussens, trapskelterbaan pony cycling, tatoo’s, smink ook is het mogelijk om op een echte kraan, eendjes (houten)uit het water te vissen,.

Deze dag zal beginnen met een toertocht van alle deelnemende vrachtwagens, start v.a. 9.00 uur. De route staat aangegeven op onze website en facebook. H & S Verkeersservice uit Joure zal het konvooi begeleiden, we verwachten de vrachtwagens weer terug om 12.00 uur.

Vanaf 10.00 u. beginnen de kinder de andere attracries zoals het bezichtigen radiografisch bestuurde modellen schaal 1:6 en 1:8, ∞ zelf rijden met een truck van WAGENAAR HALLUM. ∞ zelf met een echte 60 tons telescoopkraan, van kraanbedrijf Kielstra Heerenveen, een hijsje doen, ook kun je proberen met een echte graafkraan te werken, natuurlijk dit allemaal onder toezicht van erkende instructeurs van ATO BEDRIJFSTRAININGEN. ∞ De Chauffeurs Vereniging Friesland komt om op verschillende manieren u de gevaren in het verkeer te laten zien ∞ Ook de truckdealers van DAF, VOLVO, SCANIA, RENAULT, IVECO EN M.A.N. zullen hun nieuwste modellen showen ∞

Miniatuur auto’s te koop en meestal zelf verbouwde modelvrachtwagens te bezichtigen ∞ De responsebles young drivers komen met een simulator die het rijden onder invloed van alcohol en drugs nabootst.

V.a. 14 juni t/m 18 juni, 24 uur  LIVE uitzending van Truckradio Burdaard ook tijdens het konvooi en intervieuws van deelnemers, bezoekers, artiesten zoals, sponsors en natuurlijk véél muziek..∞  ’s middags v.a. 14.30 u. tot 18.30 u. live optreden van Lytse Hille.

Dit jaar ook weer helikoptervluchten boven Burdaard e.o. voor meer informatie zie, www.truckfestivalburdaard.frl

Dit is een kleine greep, onder voorbehoud, wat u deze dag kunt verwachten, de moeite waard op deze datum vrij te houden. Wij hopen u als gast te mogen verwelkomen, natuurlijk is er ook een gezellig terras aanwezig.

 

ENTREE GRATIS

WWW.TRUCKFESTIVALBURDAARD.FRLen FB. TRUCKFESTIVALBURDAARD