Algemeen

Zelf online een afspraak inplannen bij Bakker Training Therapie in Stiens

Wil je zelf online een afspraak inplannen bij één van de fysiotherapeuten of specialisten? Dat kan nu via de website van Bakker Training Therapie. Neem een kijkje in de digitale agenda van de therapeut en kijk wanneer deze beschikbaar is. Zo plan je, op ieder moment dat voor jou goed uitkomt, snel en gemakkelijk een afspraak in.

Toch liever telefonisch of via de mail een afspraak maken? Natuurlijk kun je Bakker Training Therapie ook bellen, mailen of appen voor het maken van een afspraak. Ze staan je met plezier te woord en te bereiken via telefoonnummer 058 257 3410 of door te appen naar 06 2685 0120, de mail of maak gebruik van het contactformulier op de contactpagina.

 

Bakker Training Therapie staat voor je klaar en voor iedereen is er een passende therapie. Want fysiotherapie helpt, je wordt merkbaar beter. Dus heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak gelijk een afspraak via www.bakkertrainingtherapie.nl.

 

Nu ook yin yoga bij Bakker Training Therapie

In het dagelijks leven is de balans tus-sen lichaam en geest vaak verstoord. Met yoga kun je dit evenwicht herstellen. Door middel van de juiste ondersteuning, ben je in staat om je spieren los te maken en de effectiviteit van de houdingen te ervaren; zonder stress of pijn. En het fijne: iedereen kan het! Je hoeft niet geoefend te zijn of ervaring te hebben. 

 

Sinds juni 2021 is Eefje Steenbrink aangesloten bij onze praktijk in het Gezondheidscentrum Stiens voor het geven van yoga. Bij Bakker Training Therapie bieden we yin yoga aan: een rustige vorm van yoga die je even terug naar jezelf brengt. Yin yoga is heel geschikt voor mensen met een zittend beroep maar ook wanneer je gewoon beter in je vel wilt zitten. Meer weten over yin yoga of wil je graag een proefles volgen? Kijk dan op www.yogastins.nl