Ondernemend

Glasservice Siedsma, de glasspecialist van Stiens e.o.

Ruim 3 jaar is glasservice Siedsma gevestigd in Stiens. “Stiens miste nog een ‘echte’ glasspecialist”, voor eigenaar Paul een belangrijke reden om zich juist in zijn eigen woonplaats te vestigen.

Voor veel Stiensers is eigenaar Paul Siedsma een bekend gezicht. Al jaren een vertrouwd gezicht in de glasbranche in Leeuwarden en omstreken. 

In september 2019 werd de stap eindelijk gezet en begon Paul zijn eigen bedrijf in Stiens. “Goede service, passend advies, netjes geleverd en geplaatst en dat voor een eerlijke prijs!” dat is waar Paul Siedsma voor staat. 

Uw woning verder verduurzamen met het nieuwste HR++ glas? Of advies bij renovatie, verbouw of nieuwbouw? Uiteindelijke draait het om een stukje maatwerk voor uw eigen woning of bedrijf. Zo levert het nieuwste hr++ isolatieglas een hogere isolatiewaarde dan het standaard isolatieglas. Met goed advies kunt u zo vrij gemakkelijk beginnen met energie te besparen. Wat u weer scheelt in de portemonnee.  

Bij Glasservice Siedsma kunt u ook terecht met al uw vragen over allerlei soorten glas. Naast het vervangen van de reguliere beglazing, levert en plaatst glasservice Siedsma ook glazen deuren, glazen puien voor binnen en buiten of veiligheids-/inbraakwerend glas, maar ook spiegels in alle soorten en maten zijn geen probleem. Kortom voor al uw vragen over glas, kunt u bij Paul terecht. 

Voor meer informatie over alle mogelijkheden voor uw huis neemt u gerust contact op met Glasservice Siedsma, tel. 0655761035 - info@glasservice-siedsma.nl