Ondernemend

Verrassend Veel Stiens nu echt zichtbaar

Onlangs werd in de Stienser de nieuwe huisstijl van Commercieel Stiens gepresenteerd. Een aansprekend logo in groen met daarbij de slogan ‘Verrassend Veel Stiens’. Het is onderdeel van het meerjarige Centrumplan dat OVL samen met ondernemers, winkeliers en vastgoedeigenaren uit de regio heeft opgestart. Deze frisse look is recent op verschillende plaatsen in en rond het dorp zichtbaar gemaakt. Goed moment voor een tussentijdse update.

Bewegwijzering bedrijventerreinen
Als eerste was de nieuwe bewegwijzering van de twee bedrijventerreinen in Stiens, Middelsee en Noarderfjild, aan de beurt. Haan Reclamewerk heeft de opmaak van de nieuwe borden en het plaatsen van de frames verzorgd. De betrokkenheid van Stienser ondernemers in het project is hier mooi zichtbaar, het aantal deelnemers op de borden is namelijk groot, tot grote tevredenheid van OVL. Periodiek onderhoud is voorzien, tegelijk worden dan de eventuele mutaties in de borden verwerkt. Mochten er ondernemers zijn die alsnog belangstelling hebben, dan kan dit kenbaar worden gemaakt door een mail te sturen naar info@ovl.frl

 

De vlag uit!
Het Centrumplan voorzag ook in de plaatsing van nieuwe baniervlaggen op twee prominente plekken in het dorp. Drie in het centrum en twee bij de rotonde ter hoogte van Skilhiem. OVL onderzoekt de mogelijkheden voor nieuwe masten op andere zichtlocaties. Achter de schermen wordt er nu gewerkt aan de presentatie online, zo vertelt Renze Broekens, voorzitter van OVL. “Dit najaar gaan we een compleet nieuwe website voor Commercieel Stiens lanceren. Deze zal hét visitekaartje van ons actieve dorp worden met alles wat er maar te beleven, te zien en te doen is. Kortom, we gaan laten zien wat ‘Verrassend Veel Stiens’ nu eigenlijk is.” 

 

Samen actief voor Stiens
Met ongeveer 115 leden is OVL goed vertegenwoordigd in de regio. Organisaties als de gemeente Leeuwarden gebruiken ons graag als aanspreekpunt richting de aangesloten ondernemers. Onze leden waarderen de inspraakmogelijkheden en het feit dat ze altijd als eerste op de hoogte zijn. Interessant? De kosten per jaar voor het lidmaatschap zijn slechts 75 euro, aanmelden kan via info@ovl.frl Word lid en steun onze initiatieven voor een ondernemend en actief dorp, welkom!