Sport

Yoga online van Machteld Kiestra

Machteld Kiestra geeft sinds enige tijd haar yogalessen online. Veel van haar yogaleerlingen maakten inmiddels de overstap naar de thuislessen en ook een aantal mensen die voor het eerst eens met yoga wilden kennismaken gaven zich op. De reacties waren enthousiast. Wat een mooi begin van een nieuw project!

Leerlingen benadrukten dat er weliswaar veel gratis yoga online is te vinden, maar vaak is dit in het Engels en het tempo ligt behoorlijk hoog. De yoga op deze website is goed te volgen en de houdingen worden langzaam opgebouwd. Op deze manier breng je lichaam en geest tot rust en worden de bewegingsseries een meditatie in beweging.

Op de website www.ppemmakade.nl vind je opwarmoefeningen, bewegingsseries en meditaties /ontspanningsoefeningen. Er staat al een veelheid aan yogalessen voor je klaar waarin jij kunt uitkiezen welke les je vandaag wilt doen. Je kunt bijvoorbeeld een poosje werken met 1 favoriete serie of misschien vind je het juist prettig om wat af te wisselen tussen de lessen.

Machteld Kiestra heeft een Hatha Yoga docentenopleiding in Londen gevolgd bij de British Wheel of Yoga en heeft elf jaar ervaring in het geven van groepslessen.