Evenementen

Evenement - Benefietconcert Passion for Christ en Grutsk voor Build and Be

Adres
Locatie de Hoekstien
Plaats Britsum
Evenement informatie
Datum 25-1-2020 19:30

Op zaterdagavond 25 januari om 19.30 uur wordt in de Hoekstien te Britsum een benefietconcert gegeven voor Build and Be door de bands Passion for Christ en Grutsk. 

In juli 2020 gaat Build and Be met een groep van 9 jongeren en 5 volwassenen uit Britsum, Koarnjum en Jelsum in Tanzania meehelpen met het bouwen van stenen huisjes voor de allerarmsten, die nu vaak in heel primitieve hutjes wonen.

Al vrij snel na de aankondiging van dit project werd door de band Passion for Christ spontaan aangeboden om een benefietconcert te organiseren voor Build and Be. Passion for Christ zal optreden na de pauze. Door middel van hun muziek verspreiden zij de boodschap van het christelijk evangelie. Hun muziekstijl is behoorlijk divers en varieert van rock en pop tot country en americana. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit opwekkingsliederen aangevuld met covers en eigen nummers.

Voor de pauze is er een optreden van de band Grutsk. Dit is een gospelband uit de Trynwâlden. De band bestaat uit 7 enthousiaste leden. Ze zingen Engels en Nederlandstalige liederen en ze genieten ontzettend van het samen spelen en zingen en hopen dit ook over te brengen op het publiek.

De toegang is gratis. Tijdens het concert wordt alleen een collecte gehouden, waarvan de opbrengst bestemd is voor Build and Be. 

Het belooft een prachtige avond te worden in een bijzondere sfeer met fantastisch licht en geluid. Iedereen van harte uitgenodigd! Help ons helpen! De zaal is open vanaf 19.00 uur.