Evenementen

Algemeen - Drie grote acts op de zaterdagavond bij de Stienzer Keatsdagen

Adres
Locatie Kaatsveld
Plaats Stiens
Land Nederland
Evenement informatie
za 08 juni t/m do 01 januari 1970
Categorieën Algemeen

Gezelligheid en elkaar (sportief) treffen zijn de kernwaarden van de beroemde Stienzer Keatsdagen. Duidelijk een succesformule want de belangstelling voor het evenement zit nog altijd in de lift. Dit jaar staan er voor de zaterdagavond drie grote acts geprogrammeerd. Kortom, dit wordt weer een lekkere partyavond voor alle jongeren uit de regio!

Elke editie is een nieuw hoogtepunt met afgelopen jaar als absolute topper. Toen waren de vrijdag- en zaterdagavond al vroeg uitverkocht. Als we kijken naar het programma van dit jaar, dan zal het naar verwachting opnieuw flink druk worden in de feesttent. Op de zaterdagavond staan er twee Dj’s en een grote band op het podium. Boomerang bestaat uit 6 enthousiaste muzikanten en heeft maar één motto: ‘What you give, you get’. Meezingers van toen, maar zeker ook van nu! Daarmee zetten ze de tent gegarandeerd volledig op z’n kop. Zodra deze partyband op adem komt, neemt DJ Raw-Ry, onze ‘huis DJ’ tijdens het weekend, het podium over. Om de avond helemaal compleet te maken sluit de gedreven DJ en Entertainer Pieter Sahieter de avond af. Zijn voorliefde voor Hardstyle in combinatie met vrolijke deuntjes zorgt gegarandeerd voor een knallend slotstuk. 

De feesttent staat zoals ieder jaar naast het kaatsveld aan de Uniawei in Stiens. Het optreden begint zaterdagavond 8 juni om 20:30 uur en de entree is 13 euro. 

Kaartverkoop voor deze avond uitsluitend aan de deur, voorkom teleurstelling en kom op tijd want VOL = ECHT VOL! 

Ga voor het volledige programma van de Stienzer Keatsdagen naar www.stienzer-keatsdagen.nl

 

Lees meer »