Autobedrijf Overeinder
Seerob 2
9051 VA Stiens
Locatie

Autobedrijf Overeinder

Autobedrijf Overeinder al meer dan 12 jaar vertrouwd adres

 Als je op industrieterrein Middelsee in Stiens komt, is het opvallende pand van Autobedrijf Overeinder één van de eerste dingen die opvalt. In maart 2019 is het al weer 12,5 jaar geleden dat Autobedrijf Overeinder zich vestigde aan de Seerob 2 in Stiens en het bedrijf groeit nog steeds, maar is nog steeds de oude vertrouwde dorpsgarage. Met een vierpersoons sterke bezetting staat dit bedrijf niet alleen klaar voor alle bestaande, trouwe klanten die komen voor onderhoud, reparaties en APK keuring van hun auto, maar ook nieuwe klanten worden welkom geheten door het team.  Hiernaast kan men bij Autobedrijf Overeinder uiteraard ook terecht voor het kopen van een auto.

Hans en Doutsje Overeinder zijn altijd bezig om alles volgens de planning in goede banen te leiden en hiervoor zijn goede communicatie en duidelijke afspraken heel belangrijk. Dit is soms lastig en het lukt helaas niet altijd omdat er soms onderdelen besteld moeten worden, men onder tijdsdruk werkt en er een pechgevalt tussendoor kan komen. Om teleurstellingen te voorkomen is het dan ook aan te raden voor onderhoud en APK tijdig een afspraak te maken.

Als enige autobedrijf tussen Dokkum en Leeuwarden is het mogelijk bij Autobedrijf Overeinder om de auto 3D te laten uitlijnen. Op een speciaal hiervoor aangepaste brug wordt de auto gecontroleerd op de stuurinrichting, de wielstanden en alles wat te maken heeft en invloed kan hebben op de rijeigenschappen van de auto. Als bijkomend voordeel kan de auto zelfs zuiniger gaan rijden. De computergestuurde techniek in de auto’s breidt steeds verder uit, waardoor het beroep van automonteur steeds uitdagender wordt. Bij Autobedrijf Overeinder zijn ze nog op zoek naar een automonteur die van aanpakken weet en deze uitdagingen niet uit de weg gaat. Naast de werkplaats heeft Autobedrijf Overeinder ook het Kentekenloket.nl, waar het mogelijk is om auto’s, caravans, motors, scooters en bromfietsen op naam te stellen of te schorsen. Hiervoor kan men tijdens de openingsuren van het autobedrijf zo langskomen, een afspraak is niet nodig.

Meer weten? Stap gerust eens binnen bij Autobedrijf Overeinder aan de Seerob 2 te Stiens of kijk op www.overeinder.nl, facebook autobedrijf overeinder.

Geopend maandag t/m vrijdag van 8:00 uur - 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur - 14:00 uur