FiaLia Kinderkleding
Langebuorren 45
9051 BE Stiens
Locatie

FiaLia Kinderkleding

Het team van FiaLia Kinderkleding bestaat uit Lia, Laura en Janet. Wij bieden kinderen hippe, comfortabele en kwalitatieve kleding vanaf maat 44 t/m 176. Ook verkopen wij accessoires van Tutte Famkes en kraamcadeautjes van BAMBAM en Happy Horse. De kleding van FiaLia is zowel online als in de ‘stenen’ winkel verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om de kleding online te bestellen en af te halen in de winkel.

Bij FiaLia Kinderkleding aan de Langebuorren 45 in Stiens (Friesland, vlakbij Leeuwarden) is ruimte en tijd om rustig tot een keuze te komen. Kinderkleding kopen bij FiaLia is meer dan alleen kleding kopen. Met o.a. een ballenbak met glijbaan en een zithoek waar je kunt genieten van een lekker bakje verse bonen koffie of thee is shoppen bij FiaLia een beleving. In Stiens kun je gratis parkeren en met een beetje geluk voor de deur.

De winkel (130 m2) is verdeeld in drie delen, maat 44 t/m 92, 98 t/m 128 en 140 t/m 176. In elk deel is kleding te vinden van merken die bij de leeftijd past. Aan de rechterkant van de winkel vind je de jongens en aan de linkerkant de meiden. Wij vinden het super om merken, stylen en kleuren te mixen tot een top outfit, dus vraag gerust onze hulp!

Graag tot ziens bij FiaLia Kinderkleding!