INTEXT
Smelbrege 21
9051 Stiens
Klaas van der Leest
Locatie

INTEXT

OVER INTEXT

Wij leveren totaalconcepten op het gebied van reclame en interieurdecoratie voor onder andere detailhandel, bedrijven en instellingen. Wij hebben alles in eigen huis; van ontwerp tot uitvoering en van service tot montage. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij specialist in reclame en interieurdecoratie.

COMPLEET CONCEPT

INTEXT kan u een compleet concept aanbieden. Uw huisstijl kan worden gerealiseerd in uw winkelpand of op uw wagenpark. Het gehele proces zal verzorgd worden door ons. Zo heeft u slechts  één contactpersoon voor uw complete “communicatie” oplossing. Door deze full-service aanpak is INTEXT in staat om een totaalpakket te leveren, met diverse producten en diensten.

Eigenaar Klaas van der Leest heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de reclamebranche. “Hierdoor hebben wij een oplossing voor al uw sign-vraagstukken. Wij werken samen met zowel grote als kleine partijen. Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en INTEXT is wederzijds vertrouwen van belang. We kijken samen met de klant naar het idee en de wens, zodat we met een passend advies tot een fraai ontwerp en eindproduct kunnen komen”.

DIENSTEN

*Autoreclame

*Reclameborden

*Bewegwijzering

*Raambelettering

*Gevelreclame

*Wandbekleding

*Interieurdecoratie

*Lichtreclame

*Service & Onderhoud

*Ontwerp & Advies