Terpstra Machine Onderhoud
Doniaweg 28
9074 AE Hallum
Nederland
Locatie

Terpstra Machine Onderhoud

Terpstra Machine Onderhoud is sinds 2018 actief en gevestigd te Hallum aan de Doniaweg 28. Het bedrijf bestaat uit de eigenaar Yne Wiebe Terpstra en monteur Wiebe Elzinga. Sinds 2010 houden wij ons bezig met het onderhoud en reparatie van tuin en parkmachines en aanhangwagens. In 2018 hebben wij de beschikking gekregen over een nieuw pand waar een grote werkplaats en showroom in is gevestigd.

Terpstra Machine Onderhoud verzorgt het machine onderhoud van uw tuin- en parkmachines zoals grasmaaiers en zitmaaiers. Maar ook aanhangwagens, bootmotoren en klein constructiewerk.

Ook voor het huren van diverse machines en aanhangwagens kunt u bij ons terecht. Tevens keuren wij machines voor zowel Nen1340 stroom als de keuringen voor de tuin en parkmachines en aanhangwagens.

Met onze topmerken zijn we een professionele partner voor particulieren, gemeentes, campings en instellingen, alsmede voor agrarische- en loonbedrijven. Ook constructiewerk en aanpassen van machines behoren tot de mogelijkheden. Door een compleet aanbod en de juiste contacten vinden wij voor elke uitdaging een passende oplossing.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen naar ons ruime aanbod van zowel nieuwe als gebruikte machines.