The Travel Club

Beste reiziger,

De wereld is groot, maar tegelijkertijd heel klein. We kunnen tegenwoordig bijna overal gemakkelijk komen en landen ontdekken die een paar decennia geleden nog heel onbereikbaar leken. Welke landen heeft u dit jaar bezocht? En welke staan er nog op de planning, of staan hoog op uw bucketlist?

Ik help u graag mee met het vinden van een volgende citytrip of vakantiebestemming. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een vakantie naar Zuid-Korea, waar eeuwenoud en hypermodern met elkaar versmelten? Of aan een rondreis door het tropische Madagaskar, een mix van Afrika, Europa en (verrassend genoeg) Azië?

Dichterbij huis valt er ook nog genoeg te ontdekken, bijvoorbeeld een citytrip naar het hippe Oslo, een weekendje in Disneyland of een cruise over de Middellandse Zee, u hoeft niet altijd lang in het vliegtuig te zitten om een nieuwe authentieke plek te vinden.

Uiteraard help ik u als persoonlijke reisadviseur weer graag bij het zoeken en boeken naar uw volgende reis, waar die dan ook heen mag gaan.

Saakje Wiegersma