Algemeen

Achtste Mudrun in Berltsum

Berltsum maakt zich op voor de 8e editie van Mudrun Berltsum, met opnieuw de  categorie Kidsrun. De inschrijving is gesloten en 500 Mudrunners hebben zich aangemeld. 

Op vrijdag 26 april 2024, vanaf 17.30 uur, wordt in en rond Berltsum voor de achtste keer een Mudrun georganiseerd. Aansluitend zullen de festiviteiten rondom Koningsnacht losbarsten. De Mudrun is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig evenement. Berltsum is er weer klaar voor! Organisatie en vrijwilligers zijn weer enthousiast met de voorbereidingen bezig en hebben er zin in. We hopen natuurlijk op mooi weer, zodat het voor deelnemers en publiek, een mooie dag wordt.

De bouwploeg pakt ook dit jaar weer flink uit. De route is dit jaar weer helemaal vernieuwd en er is enthousiast gewerkt aan obstakels, die de run tot een uitdaging maken.  

Heb je geen zin om door de modder te banjeren maar wel zin en tijd om als vrijwilliger te helpen? Meld je dan aan via vrijwilligers@mudrunberltsum.nl We kunnen altijd nog extra mensen gebruiken