Algemeen

Activiteiten bij Roeivereniging Epsilon in Leeuwarden

Roeivereniging Epsilon nodigt inwoners van Leeuwarden en omstreken uit om binnen te lopen tijdens de open dag op zaterdag 23 maart. De open dag vindt plaats in de roeiloods aan de schilderachtige Dokkumer Ee, Eeskwerd 2 in wijk Bilgaard, schuin tegenover Snakkerburen.

Iedereen die geïnteresseerd is in de roeisport of gewoon een kijkje wil nemen, is van harte welkom voor een kennismaking met deze kleinschalige, vitale roeivereniging.  

Je eerste proefvaart op 23 maart

Mis niet de Open Dag op zaterdag 23 maart, waar je deze oergezonde sport in de natuur in actie kunt zien en ervaren. Deze uitnodiging geldt evenzeer voor oud-roeiers die interesse hebben om weer actief te worden in de roeigemeenschap.Voor meer informatie over de roeisport en de open dag activiteiten, bezoek onze website: www.epsilonroeien.nl en bekijk het prachtige werk van Remco Klop,  www.mijnatelierjouwschilderij.nl. Kom langs, doe mee, en maak deel uit van onze gemeenschap!

Een speciale attractie is de vernieuwing van de muurschildering door kunstenaar en voormalig roeier Remco Klop. Bekend van zijn werk zowel lokaal als internationaal, zal Remco de muurschildering van twee roeiers die hij jaren terug creëerde, restaureren en vernieuwen tot een nieuw hoogtepunt voor de buurt.

Roeivereniging Epsilon zet zich in voor het bevorderen van de roeisport en het samenbrengen van de gemeenschap. Met de bijdrage van kunstenaars zoals Remco Klop hoopt de vereniging niet alleen sport, maar ook kunst dichter bij de mensen te brengen