Algemeen

Afsluiting met drones op Campus Middelsee

Het laatste halfjaar konden door de Corona-beperkingen de Talentstromen op Campus Middelsee niet doorgaan. Hiermee vervielen vele leuke projecten. En het was voor docenten en leerlingen binnen de Talenstromen niet leuk om het schooljaar zo af te sluiten. Daarom stonden op de laatste vrijdag voor de toetsweek nog één keer de Talentstromen voor de leerlingen op de rooster.

Alle Talentstromen kregen zo een mooie afsluiting. Voor T&D (Technology & Development) mochten de leerlingen met drones aan de slag. Iedere deelnemer kreeg een klein formaat drone. Het bleek nog niet zo eenvoudig om dit lastig bestuurbaar object onder controle te houden. Echter na wat oefenen vulde de schoolkantine zich met zoemende, laag overvliegende, stuntende drones.

Als afsluiting mochten de drone-piloten hun vaardigheid tonen door een uitgezet parcours te vliegen in een zo korte mogelijke tijd. Jilles Wagenaar bleek de vaardigste piloot met 31 seconden. Binnenkort ontvangen alle deelnemers hun verdiende certificaat als ‘T&D Drone-piloot’.

Een leuke manier om de talentstroom T&D 2020-2021 af te sluiten.