Algemeen

Autofirst - Autobedrijf Stiens is verhuisd

Autobedrijf Stiens, een vertrouwd adres voor al uw auto-onderhoud, reparaties, APK-keuringen en storingsdiagnose maakt met trots bekend dat het haar deuren heeft geopend op een nieuwe, moderne locatie. De verhuizing markeert een nieuw hoofdstuk in het streven van Autobedrijf Stiens om hoogwaardige service te blijven leveren aan haar gewaardeerde klanten en de mogelijkheid om zijn dienstverlening verder te verbeteren en uit te breiden. 

Klanten kunnen nu profiteren van een ruimer assortiment aan diensten, waaronder onderhoud, reparaties. Bovendien is de nieuwe locatie strategisch gelegen voor optimale bereikbaarheid en gemak voor klanten.

Met een toewijding aan betrouwbaarheid en vakmanschap heeft Autobedrijf Stiens zich gevestigd als een gerenommeerd bedrijf in de regio. Van onderhoud en reparatie tot nauwkeurige diagnoses en APK-keuringen, ons deskundige team staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen. Wat uw automerk ook is, wij bieden uitgebreide service voor alle merken, inclusief aanhangwagens en campers.

Deze verhuizing stelt het bedrijf in staat om haar klanten nog beter van dienst te zijn. "We blijven ons inzetten voor de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, en deze stap stelt ons in staat om dat nog verder te versterken." Aldus de beide eigenaren Henk en Sybe.

Wat Autobedrijf Stiens onderscheidt, is niet alleen de verhuizing naar een modernere ruimte, maar vooral de toewijding aan kwaliteitsservice. Het bedrijf streeft ernaar om elke klant een persoonlijke ervaring te bieden, waarbij vakmanschap en klanttevredenheid centraal staan. Of het nu gaat om routine-onderhoud of complexe reparaties, het deskundige team van Autobedrijf Stiens staat altijd paraat om hoogwaardige oplossingen te bieden.

Het nieuwe pand van Autobedrijf Stiens is uitgerust met de nieuwste technologieën en voorzieningen, waardoor we onze dienstverlening kunnen verbeteren en uitbreiden. Klanten kunnen rekenen op dezelfde vertrouwde service en expertise die ze gewend zijn, maar dan in een nog modernere en comfortabelere omgeving, waar nog druk aan gewerkt wordt. Ook is er de mobiliteitsgarantie van AutoFirst, deze biedt 24/7 pechhulp om ervoor te zorgen dat je altijd weer op weg kunt, zelfs als je met pech langs de weg staat. De mobiliteitsgarantie van AutoFirst biedt gemoedsrust en praktische hulp voor automobilisten, zodat je altijd kunt vertrouwen op assistentie bij pech onderweg. Klanttevredenheid is geen slogan bij Autobedrijf Stiens, maar een belofte die ze elke dag nakomen. Door te luisteren naar de behoeften van klanten en te streven naar uitmuntendheid in elk aspect van hun dienstverlening, blijft Autobedrijf Stiens de norm stellen voor wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid in de auto-industrie.

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare garage voor onderhoud, een betrouwbare partner voor reparaties, of een deskundig advies bij de aanschaf van uw volgende voertuig, Autobedrijf Stiens verwelkomt u graag op hun nieuwe locatie om u te laten ervaren wat echte kwaliteitsservice betekent. Uiteraard is vervangend vervoer in de vorm van auto, fiets of thuisbrengservice aanwezig.

Voor meer informatie over onze diensten en de verhuizing kunt u terecht op onze website www.autofirst-stiens.nl of neem contact met ons op via 058-2574700 of 058-2573740. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze nieuwe locatie en u de uitstekende service te bieden waar Autobedrijf Stiens bekend om staat