Algemeen

Autotechniek Mark Exoo nieuw in Stiens

Stiens, 22 mei 2023 - Mark Exoo, een ervaren autotechniekmonteur, heeft recentelijk zijn eigen bedrijf geopend in Stiens. Mark heeft de werkzaamheden en klanten van SH Bandenservice overgenomen en is gevestigd op Seefûgel 5, waar SH Bandenservice voorheen gevestigd was. Autotechniek Mark Exoo biedt een breed scala aan diensten, waaronder wagenpark onderhoud, APK-keuringen, reparaties en bandenservice.

Mark, die zijn carrière begon na het behalen van zijn vmbo-diploma, heeft jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven voordat hij de stap zette om zijn eigen onderneming te starten. Met zijn uitgebreide kennis en expertise is hij vastbesloten om de beste service te bieden aan zijn klanten in Stiens en omgeving.

 

Een van de opvallende kenmerken van Autotechniek Mark Exoo is de bandenservice, die hij van SH Bandenservice heeft overgenomen. Gevestigd op dezelfde locatie biedt Mark de klanten een naadloze overgang en behoud van kwaliteit. 

Mark heeft hiermee de ideale locatie gevonden om zijn werkzaamheden uit te voeren en is blij dat hij kan voortbouwen op het succesvolle bedrijf van Symen, die wil afbouwen met SH bandenservice. "Kwaliteit en eerlijke prijzen staan centraal in mijn bedrijf", aldus Mark Exoo. "Ik geloof in transparantie en een recht-door-zee-aanpak. Mijn klanten kunnen altijd op mij rekenen voor betrouwbare service en vakkundig advies." 

Mark woont al acht jaar met zijn gezin in Stiens. Met meer dan 17 jaar ervaring in de autotechnieksector heeft hij een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare vakman die persoonlijk betrokken is bij zijn werk.

 

Of het nu gaat om regulier onderhoud, reparaties, APK-keuringen of bandenservice, Autotechniek Mark Exoo staat klaar om de inwoners van Stiens en omgeving te bedienen. 

De nieuwe onderneming belooft kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak, waardoor het de ideale keuze is voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare autotechniekmonteur.

Neem contact op met Autotechniek Mark Exoo op Seefûgel 5 in Stiens of bel voor een snelle service. Mark staat voor u klaar om uw auto in optimale conditie te houden, zodat u veilig en zorgeloos de weg op kunt.

 

Autotechniek Mark Exoo is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdagochtend op afspraak. Klanten kunnen altijd langskomen voor hun autotechnische behoeften, maar bellen wordt aangemoedigd voor een snellere service.

Autotechniek Mark Exoo, Seefûgel 5, Stiens.

Tel. 06 46375 696

info@autotechniekmarkexoo.nl