Algemeen

Bed & Breakfast Stiens scoort hoge ogen en wordt hiervoor beloond

Bed & Breakfast Stiens van Herman en Anne-Marie Gaarman is per 17 februari j.l. officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor  Bed & Breakfasts. 

Bed & Breakfast Stiens ontving de vier tulpen na een bezoek van de Mystery Guests van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

 

De Mystery Guests omschreven hun bezoek in het rapport met onder andere: 

- Goede communicatie met de gasten

- Corona proof

- De inrichting van de B&B is luxe, modern en goed afgewerkt 

- Prima kwaliteit bedden 

- De badkamer is luxe ingericht en van alle gemakken voorzien

- Zeer uitgebreid ontbijt, geen nee te koop!

- De kitchenette vinden wij een groot pluspunt van deze B&B

- De palletkachel is een mooie warmtebron en is lekker knus in de avond

- Super gastvrije eigenaren en een fantastisch ontvangst

 

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B's en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van Mystery Guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

"Een Bed & Breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van de Bed & Breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland. 

Bed & Breakfast Nederland feliciteert Herman en Anne-Marie Gaarman met dit fantastisch behaalde succes en nestellen zich hiermee direct in de top van B&B’s zowel  in de provincie Friesland als landelijk met vier tulpen.

 

Bed & Breakfast Stiens

De Boskrâne 2

9051 SN  Stiens

T. 058 – 216 39 38

M. 06 – 22 23 15 27

www.bandbstiens.nl