Algemeen

Beschilderen stenen bij Skilhiem Stiens

Bij de hoofdingang van het Skilhiem te Stiens liggen in het grindbed heel veel mooie en volgens mij met liefde beschilderde stenen.... 07.01.2021... Ik ben benieuwd door wie en waarom dit is gedaan ....Ongewoon Vetgaaf .., aldus John Vrieler op de facebookpagina “Je bent een Stienser als…”

Marga Kolle geeft in dit mysterie een verklaring: "Ik zal het mysterie verklaren. Eén van de bewoners opperde het idee om stenen te verven bij de hoofdingang van Skilhiem als activiteit. Dit hebben we in Coronatijd gedaan. Eind augustus kreeg het welzijnsteam te horen dat we de reorganisatie in gingen en werden overgeplaatst. We wilden toch een blijvende herinnering achterlaten in het o zo saaie stenenpark voor Skilhiem. Dus hebben wij ook nog wat extra geverfd en neergelegd. Ik persoonlijk heb er mijn hart achter gelaten. Ik hoop dat ze nog lang blijven liggen!"

Er is een Facebooksite Kei Tof. Laat de stenen verder zwerven of plaats ze met een foto op de facebook deze facebookpagina.

Voor alle duidelijk nog even de link naar de facebookpagina (wel even scrollen naar het juiste bericht):  Je bent een Stienser....www.facebook.com/groups/282021802438604.

Deze stenen bij Skilhiem mogen dus NIET meegenomen worden in tegenstelling tot stenen welke elders worden neergelegd