Algemeen

Black Friday in Stiens

Op de laatste vrijdag van november is het Black Friday in het Centrum van Stiens. Black Friday is een uit Amerika overgewaaide traditie en is het startsein om Sinterklaas/kerstinkopen te doen voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Sinds vorig jaar staat deze knotsgekke koopjesdag ook op het programma bij de winkeliers in het centrum van Stiens. Vrijdag 29 november doen vele winkeliers mee aan deze actie. Elk op een andere manier, bijvoorbeeld met korting of een andere ludieke actie. De deelnemers zijn te herkennen aan de poster op het raam. 

Maar er valt ook weer een extraatje te verdienen. Want vind jij de gele ballon met de tekst Black Friday? Prik deze dan lek en kijk waar jij een verrassing kunt ophalen. De gele ballonnen worden door de winkeliers zelf in en rondom Stiens verstopt. Op de Facebookpagina van Centrum Stiens zullen zoveel mogelijk hints voorbij komen. Ook de acties van de diverse winkeliers zullen zoveel mogelijk gepubliceerd worden op deze pagina. Het wordt vrijdag 29 november weer een feestje om te winkelen in het centrum van Stiens. Dus mis het niet!

Zie ook advertenties op pagina 3, 4 en 15 van de Stienser.