Algemeen

Creëer een open blik met Lash-Lift

Sinds kort is Eline Blanken-Labruyère van schoonheidssalon Eligance uit Stiens gecertificeerd voor het geven van Lash-lift NeyeS behandelingen. Een behandeling die je ogen een frisse uitstraling geven en waar je tot 6 weken lang plezier hebt van mooie wimpers.

Lash-lift is een wimperlift behandeling waar de natuurlijke wimpers via een speciale techniek worden gekruld, zodat je wimpers optisch langer lijken zonder dat daar een wimperkruller of extensions aan te pas komen. Tijdens een Lash Lift wordt namelijk gebruik gemaakt van zachte siliconen pads en verzorgende producten.

Het zijn je eigen wimpers en met wimperverf creëer je de illusie dat er nóg meer volume in je wimpers zit. Ook blijft een Lash Lift behandeling langer zitten; tot 6 weken, terwijl je extensions om de 4 weken weer moet bijvullen en soms sneller.

Kun je mascara gebruiken na een wimperlift? Absoluut! Vergeet niet om make-up de eerste dag na de behandeling te vermijden zodat de permanent zich goed kan vestigen, na 24 uur is het gebruik van mascara prima.

Mocht je verder nog vragen hebben over Lash-lift neem dan contact op met schoonheidssalon Eligance, Skûtsje 7 te Stiens. Tel. 06 51566147 of neem een kijkje op de website: www.eligance.nl