Algemeen

dbieb brengt spraakmakende talkshow ‘de Kleine Dickpic Show’

Of je er nu wel of niet eentje hebt ontvangen, het fenomeen dickpic houdt de gemoederen flink bezig. Is het altijd ongewenst, of zijn ontvangers er soms ook blij mee? Waarom worden ze gestuurd en wat vindt de ontvanger ervan? De nieuwe talkshow ‘Over de Schutting’ van dbieb stelt op 1 december de dickpic centraal. Diverse gasten schuiven aan bij superhost Sander Veen om hun stevige mening te delen. Het publiek praat natuurlijk mee. Spraakmakende gesprekken verzekerd!

Stevige meningen zijn er in Nederland genoeg. Belangrijke onderwerpen ook. In Over de Schutting komen ‘schurende’ onderwerpen ter tafel. Niet om te shockeren, maar om uiteenlopende onderwerpen bespreekbaar te maken en om van diverse kanten te belichten. Zo heeft zelfs het fenomeen dickpic verschillende kanten en is het niet altíjd ongewenst. Daarover wisselen diverse gasten hun mening uit.

Zo schuift student filosofie Lieke Wiegers aan. Zij heeft ervaring met de BDSM-wereld en vertelt over het belang van goede communicatie en over het bewaken van grenzen. Loes Nijboer schreef het boek ‘Ik weet het allemaal even niet’. Een boek over angst en falen, maar ook over het uitlekken van pikante foto's. Hoe deal je daarmee?

Een aantal vriendinnen besloot er een positieve draai aan te geven en maakten de Dickalender, een ode aan de dickpic in de vorm van een scheurkalender. Tenslotte geeft fotografe Annemarie Seunnenga tips om van een gewenste dickpic een kunstwerk te maken. Want dat komt ook voor: foto's die met enthousiasme ontvangen worden.

De Kleine Dickpic Show maakt deel uit van een reeks talkshows, die dbieb onder de naam ‘Over de Schutting’ maandelijks organiseert. In een interactieve setting gaan tafelgasten in gesprek met elkaar en met het publiek. Tijdens en na de show is er muziek en een drankje. De avond begint om 20.00 uur. Ticket zijn verkrijgbaar via dbieb.nl.