Algemeen

dbieb Stiens weer open met verruimde openingstijden

Goed nieuws voor fervente lezers en overige biebfans: de deuren van dbieb Stiens zijn op donderdag 20 mei weer opengezwaaid voor bezoekers. Zonder afspraak kunnen leden en bezoekers er weer terecht voor het lenen en terugbrengen van boeken, om te werken of te studeren én voor het bladeren door kranten en tijdschriften. De openingsuren zijn bovendien uitgebreid. Uiteraard zijn de richtlijnen van het RIVM van toepassing.  

Lenen en terugbrengen 

Hoewel leden de afgelopen maanden niet verstoken bleven van vers leesvoer, gaat er niets boven een écht bezoekje aan dbieb. De afhaalloketten zijn dan ook ontmanteld. Er gaat tenslotte niets boven het snuffelen tussen nieuwe titels en de presentatietafels worden dan ook weer gevuld met tips&toppers. Wie zich nog niet waagt aan een bezoekje kan gebruik maken van de bezorgservice, een blijvende dienst van dbieb. In de Leeuwarder vestiging worden ook de inloopspreekuren weer opgestart.  

 

Verruimde openingsuren 

Met het openen van alle vestigingen van dbieb, worden ook de verruimde openingsuren van de vestiging in Stiens van kracht. dbieb is vanaf heden geopend op de volgende tijden: maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.  

 

Meer weten 

Op de website van dbieb staat een toelichting op de richtlijnen voor een bezoek. Zo wordt van alle bezoekers gevraagd om een gezondheidscheck in te vullen. Dit kan ter plekke aan de hand van een QR-code of door het invullen van een formulier. Op de website zijn ook antwoorden te vinden op veel gestelde vragen. Daarnaast is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8.30-17.00 uur via 058 – 234 77 77.