Algemeen

Dé ABBA tribute band op Stienzer Keatsdagen

Stiens maakt zich klaar voor de zesentwintigste editie van de Stienzer Keatsdagen. Het kaatsen is nog altijd een belangrijk onderdeel, maar gezelligheid en muziek zijn er natuurlijk onlosmakelijk aan verbonden. De eerste muziekavond zal een feest van herkenning worden voor de muziekliefhebbers van toen met de internationaal geprezen ABBA tribute band.

Wie herinnert zich niet klassieke hits als Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia, Voulez vous en natuurlijk The winner takes it all. ABBA is dan ook één van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums. ABBA tribute Band geeft jou de kans om alle klassiekers opnieuw te beleven en dat gewoon in Stiens. 

Doe je ogen dicht en het is alsof je het origineel hoort. Deze formatie is door de nationale en internationale pers namelijk meermaals uitgeroepen tot één van de beste ABBA tribute bands ter wereld! 

De deuren gaan om 20:00 uur open. De eerste set begint al vroeg, daarmee dan ook meteen de tip om op tijd te komen. Kaarten worden uitsluitend aan de deur verkocht. Ga voor het volledige programma van de Stienzer Keatsdagen en een promo video van ABBA tribute band naar www.stienzer-keatsdagen.nl