Algemeen

De Bining BluesJûn in Koarnjum

Na een succesvolle eerste editie organiseren De Bining, Great Lake en Feestvereniging De Twa Doarpen op zaterdag 5 november vanaf 20.00 uur de tweede editie van De Bining Blues Jûn!

foto: Monika in 't Veld

Dit jaar komt de Nick Bult Boogie & BluesBand (B4) naar Koarnjum. Sinds 1996 spelen Nick Bult, Wietze Koning, Bob Philipse en André v.d.Werf in dezelfde samenstelling. En dat is te horen. Als een stoomtrein dendert dit clubje topmuzikanten door de tent! Behalve als toetsenist wordt Nick ook veel gevraagd als vocalist. Zo is zijn stem te horen op cd’s van o.a. Jan Smit, Boudewijn de Groot, Vangrail, en als backingvocalist tijdens de Symphonica in Rosso tour 2006, Wit Licht in 2008 en 3Dimensies in 2010 van Marco Borsato. Vanaf 2008 is Nick te horen als o.a. Boer Bart in de Zappelin kinderserie Biba Boerderij, waarvoor hij samen met Ferry van Leeuwen ook de muziek schreef. Jaarlijks in de maand december is Nick te zien tijdens de Acoustic Christmas concerten, als pianist bij de 3JS. Nick is musical director van Charly Luske en als MD, pianist en vocalist verbonden aan en  TOP2000Live.

Nick Bult Boogie & BluesBand: Nick Bult: zang en toetsen • Wietze Koning: gitaar • André v.d.Werf: basgitaar/zang • Bob Philipse: drums Special guests: Sandra v.d. Meer (de Heeren van Amstel, Great Lake, Nationaal Songfestival), Kees de Groot (Great Lake, Theatershow Jeans, Marcel Kaptein, Still Life), Bauke Beert Keizer (Keizer & De la Porte, Meester & Meester). Doarpshûs De Bining, Wylde Tulpstrjitte 2 te Koarnjum. Voorverkoop: www.debining.nl en aan de deur