Algemeen

De Slinerij in Stiens is weer los!

Na een lange periode kunnen er gelukkig weer kookworkshops worden georganiseerd. De eerste groepen zijn geweest en wat was het een feestje om weer “live” gasten te mogen ontvangen. Dat is toch wat ik het liefste doe, gastvrouw zijn, mijn passie delen en zorgen dat een bezoekje aan De Slinerij garant staat voor een onvergetelijke beleving. 

Graag ontvang ik jullie dan ook (weer) als team, familie of vriendengroep voor een inspirerend, smakelijk en gezellig uitje. Op www.deslinerij.frl staan enkele suggesties, maar in overleg is er ook veel op maat mogelijk. Hebt u geen groep, geen probleem; sluit gewoon aan bij één van de workshops op inschrijving. Naast losse workshops staan er deze keer een paar series op het programma. Ervaar bijvoorbeeld hoe u puur en gezonder kunt koken zonder concessies te doen aan smaak in de serie “puur en sûn mei smaak”. In de serie “iten sierde op technyk” leert u een aantal (basis) technieken waardoor u beter en gemakkelijker gaat koken. Ook de mannen worden niet vergeten, na de serie “mannewurk” zult u in staat zijn zich te redden in de keuken. Mannewurk is geschikt voor beginners, maar ook als u al redelijk kunt koken is er voldoende uitdaging.  Eet u vaak alleen en lijkt het leuk om af en toe samen te koken en te eten met een gezellige groep, sluit dan aan bij de kookclub “mei-inoar ite”. Genoeg keus dus! Het nieuwe programma is te lezen in de advertentie op pagina 4.

Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak om langs te komen en kennis te maken met De Slinerij!