Algemeen

DIPLOMA UITREIKING CSG ULBE VAN HOUTEN

Eindelijk was het dan zover, het examen zit erop voor de geslaagden en dat werd gevierd tijdens de diploma uitreiking. Na een lastig (we zijn de lockdown al bijna vergeten) en spannend jaar kregen de leerlingen hun welverdiende diploma.

Leerlingen die een of meerdere vakken in het tweede tijdvak hebben gedaan, kregen deze ochtend ook de uitslag. Nog een paar leerlingen moeten nog even zwoegen in het 3e tijdvak. Daarvan volgt de uitslag op donderdag 14 juli a.s.

De rode loper lag uit en leerlingen en hun familie werden bij de deur ontvangen. Netjes gekleed en in opperbeste stemming keek een ieder uit naar het moment van de waarheid. In twee verschillende sessies zijn de leerlingen in het zonnetje gezet. Het begon met een opkomst van de geslaagden terwijl “Simply the best” door de boxen knalde. Onder luid applaus zochten de leerlingen hun plaats op in de zaal en werden ze met een korte speech van de directeur welkom geheten. Daarna gingen alle basis- en kaderleerlingen en genodigden mee met hun coach naar een lokaal, waar de coach de leerlingen één voor één naar voren haalde en hen toe te sprak. De leerlingen mochten hun diploma ondertekenen en kregen nog een aantal dingen mee als aandenken.

Daarna was het de beurt aan alle TL leerlingen. Ook zij ontvingen een oorverdovend applaus en een speech van de directeur.

De avond werd voor alle leerlingen en hun familie afgesloten met een hapje en een drankje.