Algemeen

DTD-EMMS werd een teleurstelling, 2-3

De eerste verliespartij voor de interim-trainer van DTD Daniel Schmidt is een feit. En dan ook nog thuis tegen een ploeg die een punt meer had verzameld dan DTD.

EMMS komt uit Slagharen en daar zijn we allemaal wel eens geweest. Maar dan de wedstrijd, Hendrik Harm Kingma was net niet oplettend genoeg waardoor Glenn ter Wielen aan zijn aandacht ontsnapte en daardoor de 0-1 liet aantekenen. De laagstaande zon was er drie minuten later de oorzaak van dat zowel Daniel Faber als ook keeper Maikel Hottinga de bal kwijtraakten, Yuri Hertsenberg had de zon in de rug waardoor Yuri simpel de bal over de Maikel kon liften. DTD moet nu komen en kwam ook, opslag van rust in minuut 42 krijgt Menno Deelstra de bal en uit een rebound van Steffen Hansma en scoort de 1-2. Met een sterk uitgevoerde counter liep EMMS in de 2e helft nog uit naar 1-3. In de toegevoegde tijd werd het door Lieuwe de Boer 2-3 maar de koek en tijd was op.

Alle lezers van de DTD verslagen en de redactie van de Stienser die het allemaal weer geweldig hebben gedaan; FIJNE FEESTDAGEN EN VOORAL EEN GEZOND 2020.