Algemeen

Duinstra vloeren gaat voor hout

Ondernemer uitgelicht: In het Koarnjum vinden we een verborgen schat voor liefhebbers van prachtige vloeren en sfeervolle interieurs: Duinstra Vloeren.  Al meer dan twee decennia lang levert dit bedrijf vakmanschap en expertise op het gebied van vloeren. 

Vanuit een schitterende showroom van meer dan 400 vierkante meter bieden ze een uitgebreide selectie vloeren, variërend van hout tot pvc en laminaat. Maar wat onderscheidt Duinstra Vloeren van de rest? We spraken met de man achter de magie, Jaap Duinstra zelf, om erachter te komen.

Jaap Duinstra is een bekende naam in de vloerenbranche, met meer dan 20 jaar ervaring onder zijn riem, waarvan de laatste 10 jaar met een team van 6 toegewijde vakmensen. Sinds 2021 is Duinstra Vloeren gevestigd in een prachtige locatie in Koarnjum, waar klanten niet alleen een breed scala aan vloeren kunnen bewonderen, maar ook de expertise van het team kunnen ervaren. "Wat ons onderscheidt," legt Jaap uit terwijl hij ons rondleidt in de showroom, "is onze liefde voor houten vloeren." Hij wijst naar een grote collectie houten vloeren en legt uit: "Hout is natuurlijk, het leeft, het blijft.  Het is een natuurproduct met een tijdloze elegantie en oneindige mogelijkheden."  Jaap benadrukt de duurzaamheid van houten vloeren, die na 10 tot 15 jaar eenvoudig opnieuw geschuurd en van een nieuwe kleur voorzien kunnen worden, waardoor ze een leven lang meegaan.

Maar Duinstra Vloeren heeft meer te bieden dan alleen hout. Jaap erkent de praktische voordelen van PVC-vloeren, vooral voor gezinnen met kinderen en huisdieren. "PVC-vloeren zijn uiterst onderhoudsvriendelijk en bieden een breed scala aan designs en reliëfs. Bijna niet te onderscheiden van echt hout," voegt hij toe.

Naast het aanbieden van hoogwaardige vloeren, is Duinstra Vloeren ook gespecialiseerd in onderhoud en reparaties. "Onze vakmensen zijn experts in het herstellen en onderhouden van vloeren, of het nu gaat om parket of PVC," zegt Jaap trots. "We hebben alle benodigde apparatuur en materialen in huis om van een oude vloer weer een pronkstuk te maken."

Wat het bedrijf nog verder onderscheidt, is de toewijding aan klanttevredenheid. "Bij Duinstra Vloeren gaat het niet alleen om het verkopen van vloeren, maar ook om het bieden van een complete ervaring," zegt Jaap. "Van het meten en inspecteren van de ruimte tot het professioneel leggen van de vloer door onze vloerspecialisten, wij zorgen ervoor dat elke klant tevreden is met het eindresultaat."

En er is nog meer goed nieuws voor de klanten van Duinstra Vloeren. Naast hun uitgebreide vloerencollectie hebben ze nu ook wandpanelen toegevoegd aan hun assortiment, waardoor klanten de sfeer in hun huis compleet kunnen maken.

Benieuwd geworden naar wat Duinstra Vloeren te bieden heeft? 

Breng dan een bezoek aan hun uitnodigende showroom, waar je zonder afspraak kunt binnenlopen van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 

Een afspraak maken kan natuurlijk ook.

 

Duinstra Vloeren, gelegen aan de Skeltedyk 3a in Koarnjum, is ook telefonisch bereikbaar op 058-204 55 55 of per e-mail via info@duinstravloeren.nl. Voor meer informatie kun je ook terecht op hun website www.duinstravloeren.nl

  

Duinstra Vloeren staat klaar om jouw huis te transformeren met hoogwaardige vloeren en wandpanelen, ondersteund door jarenlange expertise en toewijding aan kwaliteit