Algemeen

Eersteklas kaatspartij op 10 juli in Stiens treft jong ondernemerschap

Aanstaande zondag wordt de heren eerste klasse vrije formatie kaatspartij gehouden op de kaatsvelden van KC de Boer in Stiens. Deze wedstrijd, die om 10:00 uur begint, is geheel gratis toegankelijk. 

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door partijsponsor Weisch Advies. Stiens is vereerd om deze KNKB partij te organiseren met de support van twee enthousiaste jonge ondernemers.

Weisch Advies, onder leiding van Marco Weideman en Yvonne Schuts, is een onafhankelijke financieel advieskantoor gevestigd in het Crystalic gebouw in Leeuwarden. De connectie met de kaatssport ligt in het feit dat mede eigenaar Yvonne een echte Stienser is en in de jeugd ook altijd in en voor Stiens heeft gekaatst. Ze heeft zelfs eens samen met haar maten het NK in de jeugd gewonnen voor Stiens. Langs deze weg is ze samen met haar zakenpartner Marco op een sympathieke manier opnieuw verbonden met haar dorp en het kaatsen.

In het dagelijks leven geven de twee onafhankelijk advies over geldzaken, dit wil vooral zeggen dat ze geen contractuele verplichtingen hebben met financiële instellingen zoals banken en verzekeraars. De twee onderscheiden zich verder door het feit dat ze graag oog hebben voor mens, milieu en maatschappij. “Wij werken met cijfers, maar de klant is bij ons beslist geen nummer”, zo stelt Yvonne gevat. Bezoek voor een goede eerste indruk Weischadvies.nl, als inwoners van Britsum zitten de twee bovendien dichtbij voor een adviesgesprek aan huis.

Voor de liefhebbers van deze prachtige Friese sport gaat het een interessante kaatsdag worden in Stiens. Met de financiële ondersteuning van hoofdsponsor Weisch Advies en de immer daadkrachtige inzet van vrijwilligers moet dat helemaal goedkomen. De toegang voor deze mooie kaatspartij op hoog niveau is ‘gewoon’ gratis