Algemeen

Feestelijk Jongerenfestival viert afsluiting Drift Project

Op vrijdag 22 maart organiseert Seewyn een geweldig feest voor jongeren in Berlikum om het einde van het Drift Project te vieren. Het feest zal plaatsvinden in TDF en belooft een leuke avond te worden voor alle jongeren in de Waadhoeke.

Het Drift Project, een samenwerking met Seewyn, is een fantastisch initiatief waarbij de 'Urban-stijl/scene' wordt omgezet naar de straatcultuur onder jongeren in de gemeente Waadhoeke. Het doel van Drift is om elkaar te begrijpen, elkaar te zien, elkaar een podium te geven, samen te werken, talenten te ontwikkelen, jongeren te ontmoeten, en het avontuur van het leven aan te gaan met vallen en opstaan. En natuurlijk: de vibe van de jongeren in de gemeente Waadhoeke volop te laten bruisen!

Het hoogtepunt van het feest is de muziek van DJ Allthafokk, die iedereen aan het dansen zal krijgen met zijn coole beats. Ook is er lekker eten van de foodtruck van Maatschappelijke Diensttijd (MDT) en krijgen alle jongeren bij binnenkomst twee gratis drankjes (zonder alcohol).

We zijn enorm trots op wat we samen hebben bereikt met het Drift Project en willen dit op een feestelijke manier afsluiten. Kom langs en vier met ons mee!

Het feest begint om 16:00 en eindigt om 18:00. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met juliaconnexa.nl