Algemeen

Gerenoveerde kantine v.v. Wardy

‘De kantine van v.v. Wardy kon na ± 15 jaar wel weer een opknapbeurt gebruiken’, zo dacht een groep enthousiaste groep vrijwilligers bij de voetbalvereniging. 

Er werd begonnen met het moderniseren van de muren, deuren en plinten. De deuren zijn vervolgens beplakt met o.a. ‘De Wardiaan’. De oude prijzenlijsten werden vervangen door tv’s, waarop ook de actuele standen van alle teams van de vereniging te zien zijn. Er werd geëgaliseerd voor een nieuwe pvc-vloer, deze is gelegd door onze trotse sponsor. En de grote/lange muur werd omgetoverd naar de ‘Wall of Fame’. Hier staan oude en nieuwe gebeurtenissen op die voor v.v. Wardy belangrijk zijn. Heeft u nog een oude of nieuwe foto van Wardy? 

Op zaterdag 11 november was er daarom een feestje! 

Aan het begin van de middag konden al onze jeugdleden meedoen aan de Bingo. Als afsluiting van het jeugdprogramma kregen alle jeugdleden een nieuw trainingspak. De jeugdleden hebben hier vorig jaar bij de Grote Clubactie ook hun steentje aan bijgedragen. We hopen dat de jeugd het trainingspak tijdens de verschillende Wardy-activiteiten met veel plezier zal dragen! 

Vanaf 17:00 uur kon de ‘nieuwe’ kantine ingewijd worden met het eerste feestje! De kantine was in stijl versierd en DJ Nick maakte het plaatje compleet! 

En er staan nog meer veranderingen op het programma. De kantine is inmiddels voorzien van een nieuw dak met isolatie en de spouwmuur is geïsoleerd. Mede dankzij onze betrokken sponsors. De lichtmasten worden compleet voorzien van led verlichting. En de kantine krijgt een airco om hier in de winter mee te verwarmen en in de zomer te koelen. Hierdoor wordt het gasverbruik fors verminderd. Zoals u kunt lezen is er volop positieve verandering in en op ons sportcomplex. Nieuwsgierig? De koffie staat klaar!Neem ook eens een kijkje op onze website vvWardy.nl of socials #Wardymeisynallen