Algemeen

Geslaagd pleinfeest op IKC de Swirrel Britsum

Donderdag 14 oktober… eindelijk was het zover: het pleinfeest op IKC de Swirrel in Britsum. En wat een feest was het. 

Van 14.00 tot 16.00 uur kon je op het schoolplein terecht voor allerlei oudhollandse spelletjes, zelfgemaakte spulletjes van leerlingen maar ook tweedehands ‘meuk’ van ouders en kinderen. Pannenkoeken, chips, limonade en homemade cupcakes: ook aan de inwendige mens was gedacht. Er was zelfs een heus heksencafé! Topper van de dag waren meester Cor en Jayden die samen een spektakel maakten met een draaiend rad en leuke prijzen. Een zeer geslaagde middag dus.

 

Nieuw speeltoestel…

Vorig schooljaar is IKC de Swirrel begonnen met het pimpen van het schoolplein. Naast een ballenpaal, klimmuur, basketbalnet en tafeltennistafel, kregen de bankjes een nieuw likje verf, werden er nieuwe prullenbakken geplaatst en zijn er mooie cirkels (voor ballenspelletjes) op de muur gekomen. Doel van het pleinfeest was om het laatste beetje geld op te halen voor een nieuw speeltoestel. En… dat is gelukt!

 

De school en de leerlingen willen hierbij iedereen bedanken die mee heeft gewerkt, gespaard, geholpen, gefinancierd en/of gesponsord. Heel erg bedankt voor al jullie bijdragen