Algemeen

GGD Fryslân opent tijdelijke pop-up vaccinatielocatie in Leeuwarden (Bilgaard)

Heeft u nog geen vaccinatie tegen corona, maar wilt u dat wel? Dan kunt u vanaf  3 november  voor een vaccinatie tegen het coronavirus ook terecht bij een pop-up locatie van GGD Fryslân.   Op 3, 4, 11, 18 en 25 november van 14.00 - 20.00 uur kunt u zich in Leeuwarden, in wijkcentrum Bilgaard aan de Hooidollen 17 zonder afspraak laten vaccineren. Hier kunt u ook terecht als u nog vragen heeft over hetvaccin. 

Neem uw legitimatiebewijs mee   
Wilt u direct op de pop-up locatie geprikt worden? Neem dan uw legitimatiebewijs mee. GGD Fryslân prikt met het vaccin BioNTech/Pfizer. Een vaccinatie is gratis. Er wordt na de eerste prik direct een afspraak voor een tweede prik ingepland.  

Verschillende locaties 

GGD Fryslân komt op verschillende plekken in Fryslân met een pop-up locatie. Meer info hierover vindt u op www.ggdfryslan.nl/popup.Op onze vaste vaccinatielocaties is het ook mogelijk om zonder afspraak een prik te halen.

 

Bron: Veiligheidsregio Fryslân werken Brandweer Fryslân en GGD Fryslân aan de brandweerzorg, openbare gezondheidszorg en rampen- en crisisbeheersing.