Algemeen

Gratis muzieklessen Takostu Stiens

Ook dit jaar biedt Takostu weer gratis muzieklessen aan voor kinderen vanaf  ongeveer 7 jaar. De lessen zijn inmiddels gestart, maar er is nog plek! Als je graag wil meedoen dan is aanmelden nog mogelijk. Kinderen die beginnen met de lessen worden meteen lid van ons Kidskorps.

Het Kidskorps is onze derde showband. Je wordt meteen vanaf je aanmelding lid van deze band. De leerlingen vormen samen een bruisende band met eigen instrumenten en een eigen uniform. In de eerste lessen leer je alles over onze instrumenten en mag je alles proberen. Daarna kom je op les bij één van onze docenten. De lessen zijn op dinsdag in het clubgebouw van Takostu aan de Truerderdyk 4H in Stiens. Wil je meer informatie over ons Kidskorps, bel dan met Hendrik Buwalda, hij is coördinator van het Kidskorps. Zijn telefoonnummer is 06-10227144. Ook kun je een mail sturen naar kidskorps@takostu.nl. Dus wil je graag muziek gaan maken en dit gezellig samen met andere kinderen gaan doen? Meld je dan aan! Heb je vragen, stuur dan een email naar kidskorps@takostu.nl. 

Weet je het nog niet zeker of wil je een keer komen kijken? In november organiseren we een open repetitie in de sporthal in Stiens, nadere info volgt. Het duurt nog even, maar iedereen is welkom! Kun je niet wachten, meld je dan direct aan en begin volgende week al met de gratis muzieklessen! Zien we je snel?