Algemeen

'Happy New You' bij The 1:1 Diet

We zitten in een nieuw jaar en hebben een veelbewogen jaar afgesloten. Door de bijzondere omstandigheden gingen ook vorig jaar veel mensen troost en gezelligheid zoeken in eten. We werden en worden meer dan ooit geconfronteerd met onze gezondheid. 

Onderliggende klachten en/of overgewicht zijn meer dan ooit onderwerp van gesprek. Ik kan je niet overal mee helpen, maar wél met je gewicht en je leefstijl.

Dit jaar ben ik 10 jaar consulent van The 1:1 Diet (voorheen Cambridge Weight Plan). Bij The 1:1 Diet ligt de focus op gezonde voeding gecombineerd met The 1:1 Diet maaltijdproducten. Je gaat verantwoord afvallen om vervolgens bewust te kunnen gaan genieten, zonder jo-jo effect! Het gaat niet alleen om afvallen, maar ook om het bereiken van dat zo belangrijke gezonde eet- en leefpatroon.Wetenschappelijk is aangetoond dat afvallen onder begeleiding de beste resultaten geeft. Als consulent begeleid ik jou naar een gezond gewicht én een gezonde leefstijl. Je komt (twee)wekelijks bij me en ook als je op je gewenste gewicht bent blijf je geregeld bij mij onder controle. Zo zorgen we er samen voor dat je went aan je nieuwe eet- en leefstijl en niet terugvalt in oude gewoontes. 

Kies nu voor je gezondheid en neem contact met me op. Ik heb op dit moment een leuke actie lopen voor nieuwe aanmeldingen. Bel me of stuur me een whatsapp berichtje, dan gaan we snel aan de slag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marieke van der Meer

Emmakade 59, Leeuwarden

Hart van Stiens: Pyter. Jurjensstrjitte 10 Stiens, 06-54202317, cbconsulent@gmail.com 

www.mariekevdmeer.nl