Algemeen

Het Huiskamerfilmfestival @ Huiskamertheater De Wier in Koarnjum

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober 2021 vindt “Het Huiskamerfilmfestival” plaats in Leeuwarden en omgeving. Dat is een minifestival op kleine locaties, zoals o.a. huiskamers. Het biedt verschillende programma’s, waarbij 5 tot 8 korte films worden vertoond: van experimentele documentaires tot dierenfilms en van LHBTQ+ tot erotiek. Er is zelfs een kinderprogramma.

Huiskamertheater De Wier in Koarnjum doet mee aan dit bijzondere festival en heeft speciaal gekozen voor zes korte films in de categorie “Muziek en dans” op zaterdagavond 16 oktober.

Er is o.a. een Oostenrijkse film over een extreme muziekfanaat die alles op alles zet om een zoekgeraakt pak van een Weense band uit de sixties terug te krijgen. Ook is er een knotsgekke animatiefilm in de vorm van een musical, met zingende dieren die in saaie mensenbedrijven werken … en een duistere film over een zombie-achtige popster die zichzelf probeert op te warmen voor zijn show. En natuurlijk zijn er nog een paar meer, in totaal 6 korte op één gezellige bioscoopavond.

Kijk voor meer informatie en voor het boeken van de tickets op https://hethuiskamerfilmfestival.nl/Muziek-Dans en op https://hethuiskamerfilmfestival.nl/

“Muziek en Dans – animatie & fictie”- Het Huiskamerfilmfestival 2021

Locatie: Huiskamertheater De Wier – Koarnjum De Wier 5

De aanvang is om 20.00 uur en om 19.30 uur staat de koffie klaar in deze gezellige mini-bioscoop.