Algemeen

‘Het noordelijk muzieklandschap van Adri de Boer in huiskamertheater De Wier, Koarnjum’

Huiskamertheater De Wier in Koarnjum is recentelijk een andere culturele koers gaan varen. Het intieme theater is nu, o.a. op aanvraag, beschikbaar voor lezingen, repetities, muziekopnamen, exposities, kleine concerten maar ook als lesruimte. 

Foto: Piet Douma

 

Eén van de muzikanten die hier in het verleden al enkele keren optrad is de Friese troubadour Adri de Boer. Hij vroeg of hij toch weer eens een muziekprogramma mocht neerzetten… en dat gaat gebeuren op deze avond van Sint Maarten op zaterdag 11 november om 20.00 uur in het sfeervolle ‘teaterke’.

 

Liedjes uit zijn muzikale verleden, zijn nieuwe 6e solo-album ‘Geandewei’ komt aan bod en wat echt bijzonder is: deze veelzijdige zanger-gitarist gaat zijn publiek verrassen met enkele liedjes uit “De Boer Sjongt Bos”, een nieuw programma waarmee hij gaat toeren in 2023 en 2024. Dat is een fonkelnieuw Fries project waar Adri ‘in het geheim’ aan heeft gewerkt. Stef Bos is nu al zeer enthousiast…

Al meer dan een halve eeuw maakt Adri de Boer deel uit van het noordelijke muzieklandschap. De afgelopen 35 jaar doet hij dat als Friestalig troubadour. In zijn muzikale carrière won De Boer driemaal het Friestalig Songfestival ‘Liet’. 

 

Alleen toegang na aanmelding via bobdeboer@pinupsanddowns.com of via tel. 06-54763154