Algemeen

Hilda Herder gestart met Cure4life in Stiens

Op maandag 18 november is Hilda Herder in Stiens gestart met een nieuwe vestiging van “Cure4life”.

Cure4life houdt in: Gezond en verantwoord afvallen met een uniek voedingsprogramma! Hoe? Door de oorzaken van overgewicht aan te pakken. Dat vraagt om een unieke en individuele aanpak, want elk lichaam is uniek. Daarom biedt Cure4life u een medisch onderbouwd persoonlijk voedingsprogramma met normale gezonde voeding, dat helemaal is afgestemd op uw lichaam en persoonlijke situatie.

Geen algemeen dieet maar een oplossing op maat! Voor u aan het programma wat minimaal een half jaar duurt, kunt beginnen, start u met een bloedonderzoek via de huisarts en er vindt een urine en wangslijmonderzoek plaats. Als alle gegevens binnen zijn gaat er een medisch team naar de uitslagen kijken en brengen een advies uit over uw voedingsplan. Het Cure4life leefstijlprogramma bestaat een aantal fases die we samen met u doorlopen. Dit programma is voor iedereen te volgen ook als u diabeet bent of bv een schildklierprobleem heeft. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van het programma. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekering. 

Nieuwsgierig geworden of Cure4life iets voor u kan betekenen? Kijk op de website van www.cure4life.nl Of neem contact op met Hilda Herder voor meer informatie. 

Cure4life is gevestigd in Hart van Stiens, Pyter Jurjensstrjitte 10, 9051 BS Stiens. T 06-2255207 mail hherder@hotmail.com www.cure4life.nl

Zie ook advertentie op pagina 15 van de Stienser.